Welkom bij het Bierreclame Museum

Eng1 Custom 3      Du1 Custom 3

1 Bierreclamemuseum Ed 1

Het Bierreclame Museum biedt een zeer ruime blik op het verleden van de reclame-uitingen op biergebied. De prachtige reclames zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijk Nederland en België, maar ook uit Engeland, Ierland, Noord- Frankrijk en Duitsland. In het Bierreclame Museum vindt u de grootste verzameling oude Bierreclames van de wijde omtrek (Europa). De vaak zeer mooi ontworpen reclames bestrijken de periode van ongeveer 1900 tot 1960. Er zijn dan ook verschillende stijlen te bewonderen, zoals Art Deco en Jugendstil.

Maar u kunt er ook bier proeven! U mag een keuze maken uit veel verschillende bieren (of iets anders). Natuurlijk kunt u dan plaats nemen aan een van de oude cafétafeltjes, of aan de bar, maar bij mooi weer ook in de biertuin. Bovendien zal er altijd sfeervolle muziek te horen zijn (soms live).

011 het cafegedeelte-dia
012 Decap tussen de jukeboxen-dia
012A De Biertuin-dia
013 Pianola Orkestrion-dia
014 Museumoverzicht-dia
015 Hoekje in de tuin-dia
016 Amstel en Heineken-dia
017 Heineken Lichtreclame-dia
018 Voorzijde Museum-dia
019 Heineken
020 Affiche 3 Hoefijzers Bokbier-dia

Bovendien kunt u in het Bierreclame Museum borrelen en feesten. Meer informatie hierover vindt u op de volgende pagina.

Geopend: iedere zondag van 11 tot 23 uur

Toegang is gratis